WHEN NOTHING GOES >>RIGHT>> <<GO LEFT<<

Morgonen började med att jag försov mig, det är verkligen sämsta sättet att börja en dag på.
Så inte förrän 9.40 slirar jag och minsta dottern in på förskolan, hon bryter ihop för att alla är ute och leker och hon vill vara inne, kanske ska nämna att det nu är -10 grader ute så förstår henne faktiskt.

Klockan tio har jag möte med min underbara läkare på psykiatrin, så efter att ha kört som en biltjuv lyckades jag som tur komma i tid. Som vanligt gråter jag en skvätt och skrattar om vartannat, hon är bra min läkare och jag känner mig trygg i hennes vård. Säger man ens så?! Ja men ni fattar.
Vi pratar medicinering, rutiner och livet i allmänhet, jag får lite bakläxa och antecknar för glatta livet i min skrivbok saker jag måste komma ihåg, ja när minnet sviker är en liten dagbok rätt bra att ha med sig.

Jag tackar för mig och åker vidare för att luncha med min man. Det var skönt att träffa honom direkt efter, jag behövde en kram och att få prata av mig lite. Det finns ingen som stöttar och tror på mig som Du gör.
Livet blev inte som vi tänkt, men ibland får man lov att riva för att bygga upp nåt bättre. - Tillsammans.

Nu äntligen hemkommen och möttes av en liten som hade saknat sin mami 😻

Näst på schemat, vila!!
Gillar

Kommentarer

Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Att känna trygghet till ens vård är verkligen viktigt, så glad för din skull att du känner så❤️ Kram på dig och skönt att det blev till det bättre sen!
nouw.com/vägentillfriheten
pippipafoto
pippipafoto,
Så fin kisse, skönt att dagen slutade bättre än den började.
nouw.com/pippipafoto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229